Sponsra svensk Landhockey!

Just nu pågår en satsning inom svensk landhockey för att utveckla våra landslag för att nå nya framgångar på sikt. Satsningen gäller både herrar och damer samt inom landhockey och indoor hockey. I augusti kommer ett svenskt herrlag för första gången på många år att delta på EuroHockey Championships som i år går av stapeln på Malta.

För att satsningen verkligen ska bära frukt så behöver vi din hjälp! Våra landslag bedriver sin verksamhet med små medel och alla bidrag gör skillnad. Med ett tillskott i kassan till våra landslag så kan vi genomföra ytterligare utveckling av både verksamhet och spelare. Vi kan erbjuda olika färdiga sponsorpaket (se bilden ovan) och det finns även möjlighet att skapa ett eget unikt upplägg. Kontakta vår sponsorkommitté för att få mer information samt få möjlighet att diskutera vad som skulle kunna passa er bäst. Sponsorkommittén når ni genom att klicka HÄR.