Indoorsäsong inställd

Svenska Landhockeyförbundets Tävlingskommitté (TK) tog igår kväll (2020-12-08) beslutet att ställa in indoorsäsongen så som den var planerad att genomföras. TK hoppas fortfarande kunna genomföra indoor-spel med tillhörande SM men en sådan säsong kommer i sådana fall vara mycket begränsad och med endast ett fåtal matcher. Besked om en begränsad indoor-säsong kommer först i januari.

Ett glädjande besked från Regeringen och Folkhälsomyndigheten är att träning även för personer äldre än 16 år nu är tillåten att genomföras, om den sker under smittsäkra former. Minimera risken för smitta genom att:

  1. hålla avstånd till varandra,
  2. inte dela utrustning med varandra,
  3. när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus,
  4. undvika gemensamma omklädningsrum,
  5. resa till och från aktiviteten individuellt,
  6. utföra aktiviteten i mindre grupper.

För mer information om de allmänna nationella råden som träder i kraft den 14 december vänligen se Folkhälsomyndighetens hemsida samt Riksidrottsförbundets hemsida.