SLHF söker ung person (18-30 år) intresserad av sport management!

Svenska landhockeyförbundet ingår som ett av flera europeiska landhockeyförbund i ett kommande internationellt projekt för att skapa karriärmöjligheter inom landhockey för unga. Projektet pågår från januari 2021 till december 2023 och ska mynna ut i såväl utbildningsprogram som strukturer som möjliggör för ungas inflytande i landhockeyförbund i hela Europa. Som svenska landhockeyförbundets representant bidrar du med viktiga perspektiv till projektet, och erfarenheten i sig ger dig lärdomar inom organisationsutveckling kopplat till landhockey och till idrott i allmänhet. Läs mer om projektet på svenska HÄR och på engelska HÄR

Är du intresserad?
Skicka en intresseanmälan där du berättar några rader om dig själv till [email protected]
senast fredag den 14 augusti. Frågor besvaras via samma mail, eller slå oss en signal på 072-1558144. Välkommen att höra av dig!