Europacup utomhus 2021 och 2022

Förbundsstyrelsen har på styrelsemötet den 17 maj 2020, efter förslag från tävlingskommittén och elitkommittén, beslutat att hålla sig till den ursprungliga och årliga planen gällande nominering av lag till Europacupen. Det innebär att Nacka LHK (damer) och Roslagens IF (herrar) kommer att erbjudas deltagande i EuroHockey Club Challenge 2021, i och med att de stod som vinnare av SM utomhus i september 2019.

Styrelsen beklagar de olyckliga omständigheterna som lett till att Europacupen för i år, 2020, har ställts in. Därför vill styrelsen erbjuda de lag som skulle varit med nu 2020 att istället få anmäla sig till 2021 års omgång, som andralag/reservlag.

Alla kostnader i samband med ett deltagande i Europacupen 2021, eller en avanmälan därifrån, står föreningarna själva för.

Nästkommande nominering och anmälan till EuroHockey Club Challenge 2022, kommer att baseras på resultatet av SM som avgörs i juni 2021.