Välkommen till Åkersberga och SM i Landhockey!

Nu på lördag, den 7 september, avgörs SM i Landhockey. Kom och heja fram de 2 damlag, 2 herrjuniorlag och 4 herrlag som gör upp om medaljerna. Slutspelet startar kl 10:00 och finalpassen kl 14:30. Ska de regerande mästarna Nacka LHK (herr), SLF Mesaicos (dam) och Roslagens IF (herrjunior) lyckas ta hem guldet även i år?

På söndag den 8 september spelas, för första gången i Sverige, RM i spelformatet Hockey5s!
Mindre plan och färre spelare ger oss fler lag och fler deltagande föreningar och spås också bjuda på ett publikvänligt, actionfullt snabbt spel. Matcherna på söndagen startar kl 09:00 och finalpassen strax innan kl 15:00.
Se hela matchschemat, för både lördagen och söndagen, HÄR.


Vi hälsar er alla varmt välkomna till Röllingby Sportcenter i Åkersberga!