Processträffar för landhockeytränare!

Som en del i vår utbildningsinsats arrangerar Svenska Landhockeyförbundet, tillsammans med SISU Idrottsutbildarna, två utvecklande och inspirerande processträffar, en i Göteborg och en i Stockholm. Under träffarna diskuteras lärdomar och reflektioner från introduktionsutbildning för tränare, som du genomför innan träffen. En processledare från SISU håller i träffarna, och tillsammans med andra tränare appliceras kunskaperna i konkreta landhockeysammanhang. Svenska Landhockeyförbundet ser det som önskvärt att samtliga tränare genomför introduktionsutbildningen samt deltar i processträffen.

Datum & tid: Göteborg 16/9 kl. 18.00-21.00. Stockholm 23/9 kl. 18.00-21.00.
Målgrupp: Samtliga tränare – såväl erfarna som nya, och oavsett vilken åldersgrupp du tränar.
Förkunskaper: Genomförd introduktionsutbildning på webben, beräknas ta ca 2-3 timmar. Utbildningen hittar du HÄR
Kostnad: Gratis.
Anmälan och mer information: För Göteborg, klicka HÄR. Anmäl dig senast 9/9. För Stockholm, klicka HÄR. Anmäl dig senast 16/9.