Ny disciplinnämnd vald

På förbundets årsmötet valde föreningarna att följa förbundsstyrelsens förslag om att inrätta en ny, oberoende disciplinnämnd.

Disciplinnämnden 2017-2018 består av:

  • Daniel F. Gass (Ordförande) – Daniel har tidigare varit ledamot i SLHF:s styrelse (2012-2017), elit- och landslagsansvarig och har varit tävlingsfunktionär (Judge) på flera europeiska turneringar, så som Euro Hockey League KO16 2017.
  • Björn Isberg – Björn är Svenska Landhockeyförbundets hedersordförande. Björn har tidigare varit TD (Technical Delegate – turneringschef) för många stora turneringar, bland annat OS i Peking 2008 och OS i London 2012. Han är också medlem i EHF:s styrelse och har flera viktiga internationella uppdrag inom landhockeyvärlden.
  • Bengt Zandén – Bengt är hedersledamot i Svenska Landhockeyförbundet. Även Bengt har varit tävlingsfunktionär (Judge) för fler än 10 europeiska turneringar, bland annat Euro Hockey League omgång 1.

Disciplinnämnden handlägger inkomna anmälningar utifrån gällande regelverk. Mer information om disciplinnämndens arbete och ett formulär för att anmäla en händelse till nämnden finns i menyn under Tävling -> Disciplinnämnden.