Svenska Mästare i Indoorhockey 2017

SM-Slutspel i Indoorhockey 2017 för seniorer har avgjorts. Även i år går guldet på både herr- och damsidan till Partille SC, som därmed också representerar Sverige i Europacupen inomhus nästa år. Ett silver och brons vardera gick till hemmaföreningen Nacka LHK och Lunds LHK Nayan.

Imorgon avgörs SM-slutspelet för juniorer.

Alla resultat från SM-slutspelet finns här.

Svenska Landhockeyförbundet vill tacka alla i Nacka LHK som hjälpt till organisationen av slutspelet, domarna, funktionärerna, spelarna, ledare, föräldrar, supporter och alla andra som bidragit till #SM17Nacka!

Damer
1 – GULD – SVENSKA MÄSTARE (även seriesegrare): Partille SC
2 – SILVER: Lunds LHK Nayan
3 – BRONS: Nacka LHK

Herrar
1 – GULD – SVENSKA MÄSTARE (även seriesegrare): Partille SC
2 – SILVER: Nacka LHK
3 – BRONS: Lunds LHK Nayan

Herrjuniorer
1 – GULD – SVENSKA MÄSTARE (även seriesegrare): Lerums LK
2 – SILVER: Roslagens IF
3 – BRONS: Åkersberga LHK