Vill du vara med och driva svensk landhockey framåt?

Under detta år kommer svensk landhockey att behöva ta avgörande steg för att utvecklas och bli ännu bättre. Vi behöver t.ex. bli fler föreningar och aktiva inom vår idrott men också utveckla den verksamhet som redan finns både här och nu men också på sikt.

Hur kan du bidra i detta? Vi har nedan satt upp ett antal områden som vi ser som extra viktiga att arbeta med under 2017. Oavsett om du vill bidra ideellt, på uppdrag eller som en tidbegränsad anställning är du mycket välkommen att höra av dig till oss.

Svenska Landhockeyförbundet (SLHF) arbetar mot Vision2020, där vi arbetar fram gemensamma utvecklingsmål. Landhockey är en av världens största lagsporter och är en olympisk idrott, så vår internationella familj är stor. I Sverige är vi ett av de minsta idrottsförbunden och medlemmar i RF och SOK.

Områden vi behöver förstärka:

  • Utbildning
  • Nya målgrupper (Ex. veteraner, studentidrott, Integration, HBTQ)
  • Rekrytering
  • Barn- och ungdomsverksamhet
  • Kommunikation

Kvalifikationer:

Ideellt uppdrag: För dig som söker till ideellt uppdrag är din drivkraft viktigast. Vi är i grunden en idéburen ideell organisation. Utan alla ideella krafter som driver framåt stannar vår idrott. Vill du hjälpa till med ovanstående på nationell och/eller lokal nivå ser vi fram emot att höra ifrån dig!

Uppdrag eller tidsbegränsad anställning: Vi söker dig som har en bakgrund inom idrott och/eller svensk landhockey. Du bör ha erfarenhet av något av ovanstående punkter. Vi förutsätter att du är målinriktad, driven, strukturerad, självständig och har mycket lätt för att samarbeta. Du är van att arbeta flexibelt och utåtriktat och är beredd att hålla en hög servicegrad. Vi tror att du är en seriös och initiativrik person. Arbetet är till viss del förlagt till kvällar och helger och förutsätter körkort och tillgång till egen bil.

Ansökan:

Uppdragen utgår från vårt kansli i Göteborg. Tillträde enligt överenskommelse.  Ansökan, inkluderat personligt brev och CV skickas till Svenska Landhockeyförbundet, förbundsutvecklare Monika Stylin, [email protected]

Vi tillämpar löpande rekrytering och anställer när vi hittat rätt person, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt! Ansökan stängs senast den 28 februari 2017. 

Eventuella frågor kan ställas till Förbundsordförande Jan-Olof Rydin på på telefon +46 768 750808. Välkommen med din ansökan!

 

Hela annonsen som PDF Dokument