Inbjudan till Utvecklingskonferens

 

Kom och träffa föreningar och distrikt inom svensk Landhockey på förbundets Utvecklingskonferens, den elfte i ordningen. Vi ser det som en av de viktigaste dagarna på året då föreningar, styrelse, distrikt, unga ledare och engagerade föräldrar får chansen att träffas och kommunicera med varandra, för att tillsammans utveckla Landhockeyn i Sverige.

Årets konferens ligger efter årsmötet, till skillnad mot tidigare år då årsmötet genomförts som sista punkt på söndagen. I och med att årsmötet nu blir avklarat innan så kommer den nya förbundsstyrelsen kunna delta på konferensen och det ser vi som värdefullt, både för styrelsen och för er som deltagare på konferensen.

ANMÄLAN: Sker via följande länk senast den 12 mars 2017:

http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/892384

FRÅGOR: Kontakta Monika Stylin, tel 0721-55 81 44 alt monika.stylin@landhockey.se