Europacupen i Wien

Europacupen för herrar inomhus, EuroHockey Indoor Club Cup 2017, är igång! Partille vann sin öppningsmatch mot Amsterdam med 2-1, i andra matchen mot hemmalaget SV Arminen från Wien gick det tvärtom, matchen förlorades med 1-2. I sista gruppspelsmatchen spelade Partille 3-3 lika mot Complutense. Det är små marginaler som avgör europacuper – den här gången var marginalerna inte på Partille sida. Med två sekunder kvar gjorde Amsterdam det avgörande kvitteringsmålet mot Arminen (som hade missat en hel rad målchanser). På grund av två fler gjorda mål (8 vs 6) går Amsterdam till semifinal, för Partille blir det istället nedflyttningsspel.

I nedflyttningsspelet kunde Partille vända ett 0-3 underläge mot Dinamo Stroitel Ekaterinburg till 4-4 och har därmed chans att hålla sig kvar i A-divisionen. Den sista och avgörande matchen spelas idag kl. 10:00, då möter Partille Grunwald Poznan (Polen). Livestream finns (se nedan) och vi postar uppdateringar på vår Facebook-sida om turneringen hela helgen!

LIVESTREAM

Arkiv: Livestream, Dag 1

Arkiv: Livestream, Dag 2