Höstens landslagsaktiviteter

Under hösten har ett antal landslagsläger genomförts. I det här inlägget hittar du information om vilka aktiviteter som har ägt rum hittills och hittar även information om vilka som har varit uttagna.

Våra landslagsprogram (herr och dam) har tränat i tre träningsgrupper (herr, dam, U-herr) och arbetar nu mot nästa stora mästerskap, EM i Indoorhockey 2018 där båda seniorlagen spelar i B-divisionen. Herrturneringen spelas i Turkiet, Damturneringen spelas i Belgien.

Vi har medvetet valt olika träningsupplägg för våra herr- och damsektioner: på damsidan har träningsgruppen bestått både av etablerade och nya, yngre och äldre spelare. På herrsidan har vi medvetet valt att under hösten ha två separata träningsgrupper för att underlätta för nya spelare att ta ett första kliv till landslagsverksamheten: EM/VM-truppen och ett utvecklingslag för spelare som har potential att i framtiden spela i seniorlaget. Trots att upplägget har varit olika har både herr- och damsektionen under hösten arbetat med yngre och äldre spelare och båda sektioner har siktet inställt på nästa EM.

Arbetat med att förnya landslagen kommer att ske kontinuerligt och även nästa säsong kommer det finnas möjligheter för yngre spelare.

Dam

Nästa helg åker Damlandslaget till Hamburg för träningsläger och träningsmatcher. Dessutom har damlaget tränat i Göteborg vid träningsläger i september och oktober.

Spelare som har varit uttagna till och deltagit på träningslägren: Hanna E. (MV), Emma G. (Nacka), Louise A. (Nacka), Sofia B. (Nacka), Christina T. (Partille), Elin S. (Partille), Emilia F. (Partille), Jessica Ö. (Partille), Nicole C. (Partille), Sofia B. (Partille), Klara M. (Polo Club Hamburg), Monika T. (MV), Fanny G. (MV, Roslagen), Gunaj Z. (Roslagen), Izabella Z. (Roslagen), Olivia, F. (Roslagen), Jessica L. (Valhalla), Kajsa K. (Valhalla), Lena L. (Valhalla), Sara S. (MV, Valhalla)

U21-herr

För två veckor sedan var ett utvecklings-herrlandslag på turnering i Güstrow, Tyskland. Mer information om resan finns på SLHF:s Instagram. Dessutom har träningspass genomförts i samband med träningslägren i september och oktober.

Spelare som har varit uttagna till/deltagit på minst ett tillfälle under hösten: Marcus R. (MV, Roslagen), Oskar S. (Roslagen), Lucas S. (Roslagen), Niklas G. (Roslagen), Mir N. (Roslagen), Max O. (Roslagen), Leo T. (Roslagen), Lucas P. (Roslagen), Jacob E. (Roslagen), Axel O. (Roslagen), Gustav C. (Lerum), Elias L. (Lerum), Hugo N. (Lerum), Johan I. (Lerum), Bastian E. (Lerum), Filip W. (Lund), Gustaf P. (Lund), Emil B. (Lund), Melker J. (Lund), Kasper R. (Lund), Nils P. (MV, Lund), Victor C. (Lund), Benjamin T. (Valhalla), Yonathan T. (MV, Valhalla), Philip H. (Spanien), Johannes J. (Tyskland), Wille W. (Tyskland), Fredic Forester (Nacka),

Herr

Hittils har ett träningstillfälle genomfört under oktober månad för utvärdering av EM i Prag, planering, och taktikutveckling med Dimitri V.

Spelare som har varit uttagna till och deltagit på träningslägren: Niclas F. (MV)
Karl-Oskar M. (MV), Karl H., Erik S., Joakim B., Johan B., Axel S., Simon M., Anton M., Anders L., Philip H., Johannes J., Gustav C., Elias L.