Ny ordförande

SLHFs styrelse har fått en ny ordförande. Jan-Olof Rydin utsågs till ny ordförande vid förbundets årsmöte i söndags. Han efterträder Sara Stigzelius som har varit SLHFs ordförande de senaste fyra åren. Jan-Olof är ingen nykomling i dessa sammanhang utan har varit med i styrelsen i många år och dessutom innehaft posten som vice ordförande de senaste åren.

I samband med årsmötet avtackades Sara Stigzelius samt Bengt Zandén, Ella Torstensson och Nils Dressler som alla hade avböjt fortsatt uppdrag i styrelsen. Sara Stigzelius som funnits med i styrelsen under 17 år utnämndes till hedersledamot och tilldelades även Svenska Landhockeyförbundets förtjänsttecken i guld.
Vi vill rikta ett stort tack till er alla för er insats och strålande arbete i styrelsen samtidigt som vi önskar den nya styrelsen lycka till i det fortsatta arbetet!

Hur den nya styrelsen är sammansatt kan ni se HÄR.