Damlandslaget i Hamburg

Den 13-15 november besökte Damlandslaget Hamburg för träning och matchutbyte med och mot Uhlenhorster HC och Marienthaler THC. Bussen lämnade Göteborg redan på fredag eftermiddag och nådde Hamburg sent fredag kväll. Allteftersom helgen gick blev spelarna alltmer varma i kläderna och resultaten blev också bättre. Efter tre raka förluster lyckades vi på söndagen slå de Tyska Mästarna Uhlenhorster HC med 3-2. Det var en mycket spännande, jämn och fartfylld match som avgjordes på en korthörna till vår fördel först efter slutsignalen hade gått. Vi tar med oss framför allt insatsen i den matchen som visar att vi har ett bra lag men också att vi nu påbörjat ett generationsskifte där även de yngre och nya spelarna gjorde en bra insats. Det var ett ganska trött men nöjt landslag som åter nådde Göteborg strax innan midnatt på söndagen. Träningshelgen var den sista landslagssamlingen för denna säsongen eftersom Europamästerskapet i januari ställdes in men vi ser redan fram mot nästa säsong.
– Damlandslaget