Regeländringar & spelschema inför inomhussäsongen

International Hockey Federation (FIH) informerade tidigare under september om regeländringar som kommer att träda i kraft inför eller under kommande inomhussäsong. Största nyheten är att ett inomhuslag återigen ska bestå av 6 spelare. Tävlingsgruppen i SLHF har nu beslutat att regeländringen kring antal spelare kommer att genomföras i Sverige omgående och därmed kommer indoorsäsongen 15/16 att spelas med 6 spelare.
Även spelschemat för säsongen släpptes för några dagar sedan. Det kan förkomma vissa ändringar kring matcherna för U10, men det senaste spelschemat finns alltid här på landhockey.nu

Spelschema v3

OBS! Uppdaterat spelschema skickades ut till föreningarna 1 samt 6 oktober. Några ändringar blev nödvändiga, bland annat p.g.a. av sena anmälningar.