VIKTIGT: Nytt datum för SM-slutspel i Indoorhockey!

På grund av en vattenläcka i den tilltänkta hallen för SM-slutspelet i Lerum har ändringar i SM-slutspelet i Indoorhockey blivit nödvändiga. Trots intensiva försök att hitta en alternativ hall för att genomföra arrangemanget i Göteborgsområdet samma helg har varken arrangörsföreningen Lerum LK eller Svenska Landhockeyförbundet kunnat hitta en passande hall för spel helgen den 14-15 mars.

För att säkerställa att SM-slutspelet kan genomföras har SLHF sökt alternativa tider och hallar. På sitt sammanträde på tisdag beslutade styrelsen därför att spela SM i Hackstahallen 28-29 mars 2015 med Roslagens IF som arrangörsförening.

Vi är medvetna om att en ändring av datum och plats två månader före arrangemanget kan skapa vissa problem för föreningarna precis som för förbundet och har gjort vårt yttersta för att försöka undvika att flytta SM-slutspelet till en annan helg, tyvärr utan att lyckas. Precis som efter tidigare ändringar välkomnar vi en dialog med föreningar som får ökade kostnader till följd av de sena ändringarna.

– Svenska Landhockeyförbundet