Utomhus 2015, licenser & nytt postnummer

Efter samtal med klubbar där önskemål har varit att utveckla landhockey utomhus för seniorer och ge möjlighet till gamla som nya spelare att delta i sporten mer än det i dag har Tävlingskommittén upprättat en preliminär plan för utomhussäsongen 2015. Svar önskas innan 31 januari till [email protected]

Utomhus 2015 (pdf)


2015 stänger Folksam ned sin licenstjänst. Det innebär att Svenska Landhockeyförbundet (SLHF) har fått se över och ta fram en alternativ lösning för licenshantering och försäkring. Från och med den 1 januari 2015 ansöker föreningarna om licens för deras aktiva utövare (dvs alla i föreningen som spelar landhockey – barn, juniorer och seniorer) genom IdrottOnline. Licens– och försäkringsavgiften för vuxna har sänkts från 175kr till 150kr. Licensavgiften för spelare under 15 år slopas helt.


Svenska Landhockeyförbundets kansli har fått nytt postnummer! Det nya postnumret till Kviberg är 415 28 (ersätter tidigare postnummret 415 82) och det gäller från och med den 1 januari. Adressen förblir densamma, alltså Nedre Kaserngården 5.


Svenska Landhockeyförbundets välkommnar förbundets medlemmar till årsmöte i Jönköping den 26:e april 2015. Väl mött i Jönköping!