EM i Lignano (herr), uppflyttning till A-gruppen.

Historiskt: Sverige till VM!

Svenska Landhockeyförbundet är idag oerhört glada att kunna meddela att Sverige kommer att delta i Världsmästerskapet i indoorhockey på herrsidan i Leipzig (Tyskland) 4-8 februari 2015.

“Detta är det första världsmästerskapet Sverige har kvalificerat sig till och vi vill redan nu tacka de spelare och ledare som gjort denna kvalifikation möjlig efter många års hårt arbete.​ Från nu och framåt väntar också intensiva förberedelser för inte bara spelare och ledare utan alla landhockeyentusiaster för att på bästa sätt stötta den svenska truppen och på så sätt bidra till fortsatta framgångar”, säger Svenska Landhockeyförbundets Vice Ordförande Jan-Olof Rydin till landhockey.nu.

För mer information, följ @Herrlandslaget på Twittergilla vår Facebook sida (Landhockey.nu), följ oss på Instagram eller besök förbundets hemsida http://landhockey.nu. Information för press och media: info @ slhf.se

The Swedish Hockey Association, Svenska Landhockeyförbundet, are delighted to announce that an invitation from the International Hockey Federation (FIH) to participate in the Indoor World Cup 2015 in Leipzig, Germany, has been accepted. This will be the first time a Swedish national team participates in a Hockey World Cup and follows a long campaign by the Swedish men’s national team. Starting in the third tier of the EuroHockey Indoor Nations (Challenge), in 2006, the team was promoted to the second tier (Trophy) after the 2008 competition and participated in the EuroHockey Indoor Nations Championship (top tier) for the first time in 2014.

Jan-Olof Rydin, vice-president of the Swedish Hockey Association, on the historic news: “I’d like to thank and congratulate the players and coaches who have made this unique opportunity possible through years of hard work and dedication for their sport. The team have already started their preparations and they will shortly be joined by hockey enthusiasts from around the country who will support and cheer their team along every step of the way”.

To follow the Swedish men’s national team on the road to Leipzig, follow the team (@Herrlandslaget) on Twitter, like our Facebook page (Landhockey.nu), follow us on Instagram or visit the federation’s website at http://landhockey.nu. For media information, please send an email to info ”at” slhf.se