Sofia Blomgren

Tjänstledighet

Sofia Blomgren kommer från och med den 1 juni 2014 till och med den 1 september 2015 vara tjänstledig från sin tjänst som utvecklingskonsulent på Svenska Landhockeyförbundet. Sofia kommer under perioden vikariera på SISU Idrottsutbildarna Väst som idrottskonsulent. 

Styrelsen arbetar nu aktivt för att på ett så bra och effektivt sätt ersätta Sofia, här vill vi gärna ha idéer och tankar från distrikt och föreningar om hur vi skulle kunna göra på bästa sätt. 

Under maj månad kommer Sofias fokus att ligga på att överlämningen blir så bra som möjligt genom dokumentation, möten med föreningar osv. Trots att Sofia är tjänstledig kommer hon fortsatt att finnas kvar inom svensk landhockey, vilket vi är mycket glada för.

Svenska Landhockeyförbundets styrelse vill önska Sofia lycka till i sina nya utmaningar!

Vid frågor, idéer eller andra tankar kontakta sara.stigzelius@slhf.se 

Sara Stigzelius
Ordförande
Svenska Landhockeyförbundet