TACK! – Urban Björkman, Klas Moberg, Bengt Zandén, Javed Khan och Anja Claesson

Under utvecklingskonferens- och årsmöteshelgen genomfördes en del avtackningar och utmärkelser.

Urban Björkman och Klas Moberg avtackades båda under lördagens konferens för sitt enorma engagemang inom svensk landhockey som assisterande förbundskapten och förbundskapten respektive team manager för herrlandslaget. Både Urban och Klas har under många år arbetat med herrlandslaget och har tillsammans med Ivan Tomac fört laget från en C-division upp till A-divisionen. Vi tackar Urban och Klas ännu en gång för deras engagemang inom svensk landhockey. 

Javed Khan fick under årsmötet hälsningar från personer både från International Hockey Federation (FIH), European Hockey Federation (EHF) och Svenska Landhockeyförbundet (SLHF) för sitt stora engagemang framförallt på domarsidan. Javed kommer finnas kvar inom svensk landhockey, bl.a. som ordförande för Västra Landhockeyförbundet. 

Bengt Zandén tackades för sina 20 år i förbundsstyrelsen och för sitt engagemang i svensk landhockey. Årsmötet utsåg Bengt till hedersledamot i Svenska Landhockeyförbundet. Bengt kommer finnas kvar inom svensk landhockey men i andra uppdrag. 

Anja Claesson utsågs på årsmötet till hedersmedlem i Svenska Landhockeyförbundet för sitt fantastiska arbete inom svensk landhockey sedan 1978. Anja fanns tyvärr inte på plats i Jönköping i helgen men kommer att uppmärksammas i Göteborg av styrelsen vid ett senare tillfälle.