Maarten Steinz tilldelas Skånes Idrottsledarstipendium

Maarten Steinz, från Lunds LHK Nayan, blev en av de 150 ledare som erhöll Skånes Idrottsledarstipendie 2014. Maarten är ursprungligen från Holland men kom till Sverige för ungefär två år sedan för att studera och har sedan dess också varit engagerad i Lunds LHK Nayan. Han är idag tränare för damlaget och sedan ett år tillbaka sitter han också med i styrelsen och arbetar aktivt med att rekrytera fler spelare till föreningen.

Maarten själv blev förvånad över priset men också väldigt glad. Förhoppningsvis kan detta ge mer uppmärksamhet till landhockeyn som idag är en ganska okänd idrott i Skåne, säger han. Prisvinnaren poängterar också att hela den nya styrelsen har gjort ett riktigt bra arbete de senaste året.

Hela klubben under 2013 har, som prisvinnaren nämnde, jobbat hårt för att stödja klubbens flickverksamhet och Maarten har varit drivande i denna fråga och genom detta engagemang har klubben nästan fördubblats. Lunds LHK Nayan ser positivt på utvecklingen under det senaste året och ser fram emot ett 2014 där klubben fortsätter att stärkas med rekrytering till flicklaget.

Mer information om priset och de övriga vinnare finns på Skåneidrottens hemsida.

Vi vill avslutningsvis passa på att gratulera Maarten Steinz och Lunds LHK Nayan till priset, stort grattis!