EM i Wien: Nu bär det av…

”Håll alla tummar!”, uppmanade Urban Björkman oss alla i ett tidigare inlägg. Och nu är det verkligen dags att göra det, för imorgon bär det av till EM i Wien för herrlandslaget och dess stab.

För två veckor sedan var laget i Leipzig på en turnering för att finslipa formen inför EM. Där fick de möta flera tyska klubblag. Herrarna vann mot Leipzig och MHV-Auswahl och förlorade mot Hannover och Berliner HC. Till den turneringen var det 15 spelare som åkte, nu är det bara 12. Vilka som blev uttagna till EM-truppen hittar du här.

Som sagt så är drömmen och målsättningen att kvala för VM i Leipzig 2015. Det innebär att laget måste hålla sig kvar i A-gruppen, alltså som sämst hamna på en sjätteplats. I Sveriges grupp finns Österrike, Tjeckien och Polen, tre riktigt starka lag och i den andra gruppen möts Tyskland, Nederländerna, England och Ryssland.

Vi kommer att finnas på plats i Wien och uppdatera resultat mm. via Twitter och vår Facebook-sida. Så se till att följ @Herrlandslaget på Twitter och landhockey.nu på Facebook. Matchschemat, resultat & tabeller finns här. Det är i dagsläget oklart om det kommer att finnas någon livestream från turneringen, men vi kan också rekommendera att du följer @EuroHockeyOrg på Twitter för uppdateringar från turneringen. Alla twitter-konton som är värt att följa finns samlade på en lista här (ingen registrering krävs).

Jag hejar pa Herrlandslaget EM14 miniOm du vill visa ditt stöd för Herrlandslaget får du gärna använda ditt Facebook cover photo till följande bild (spara bilden och ladda upp den som ditt cover photo).

Låt oss nu hålla alla tummar och önska herrlandslaget lycka till!