Ivan

Ett decennium på posten

Ivan Tomac tog innan sommaren beslutet att avgå som för förbundskaptenen för herrlandslaget efter 10 år på posten. Genom åren har Ivan varit mycket framgångsrik där han bl.a. lyft laget från C till A division i indoorhockey. Under de senaste åren har han tillsammans med övriga ledningen och killarna även satsat stort mot OS.

Representanter från förbundet, bl.a. ordförande Sara Stigzelius och landslagsansvarige Hans-Eric Jacobsson, tackade av Ivan, nu i somras, för sitt fantastiska engagemang och de framgångar han gett förbundet som förbundskapten för herrlandslaget.

UrbanHans assisterande förbundskapten Urban Björkman har tagit över posten som förbundskapten och redan nästa vecka väntas Eurohockey Nations Championships i Luasanne, mer information om detta kommer upp på hemsidan inom kort.

Svenska Landhockeyförbundet tackar Ivan Tomac för sitt engagemang under alla dessa år och välkomnar Urban Björkman som ny förbundskapten för herrlandslaget.