Partille D EC13

Sammanfattning av Europacupen 2013

Årets Europacup, denna gång i Lissabon, Portugal har nu spelats. Vår resa mot Europacupen började redan i höstas. Trots att deltagarantalet har varierat, pga. sjukdom och skador, har humöret varit högt. Träningarna har varit positiva både för lagsammanhållningen och spelarnas individuella prestationer. Vi i damlaget är mycket stolta efter att slutligen ha hamnat på en fjärdeplats. Men viktigast av allt, vi lyckades nå vårt mål, att göra mål i varje match.

Till vår hjälp hade vi en fantastisk ledartrio, bestående av vår coach Chrigge och våra två fysios Peter och Niklas. Vi hade dessutom flera trogna supporters med oss. Tack vare er hörde hela hallen vilka vi var! Och de röda blinkande glasögonen gick inte att ta miste på. Återigen, ett stort tack till er!

(Céline van Veen)

Läs hela rapporten på Partille SCs hemsida