Svenska mästarana i Europa

Herr
I mitten på februari var Partille SCs herrar iväg och spelade A-divisionen i Europacupen inomhus. Laget spelade en riktigt bra match mot Köln och förlorade med endast 2-4. Förlust mot det Belgiska klubblaget och vinst mot spanjorerna blev tyvärr inte tillräckligt för att spela semifinal utan Partilles herrar fick istället spela om att slippa nedflyttning i B-divisionen.

De svenska killarna fick vinsten mot spanjorerna med sig i bagaget till den nya gruppen vilket innebar att det räckte med 7-7 mot Amsterdam H & BC samt 1-1 mot Luzerner för att bli 6:a i turneringen och hålla sig kvar i A-divisionen ännu ett år.

Laget blev inte bara kvar i A-divisionen utan Niclas Franzén fick även pris för bäste målvakt.

Dam
Veckan efter åkte Partille SCs damer till Lissabon, Portugal för att spela Europacupen inomhus i C-divisionen. Turneringen bestod av en grupp, med totalt 7 lag, där alla mötte alla.

Partilles damer vann tre matcher: 4-3 mot Wales, 12-0 mot Ungern och 5-2 mot Portugal och förlorade tre: 1-2 mot Belgien, 1-3 mot Irland och 1-3 mot Turkiet, men lyckades ändå ta poäng i varje match eftersom de förlorade med mindre än två mål.

Laget slutade på en 4:e plats med totalt 18 poäng, två poäng efter Irland och 9 poäng ner till Portugal. Det innebär spel i C-divisionen även nästa år.

Partilles damer fick också Fair-play priset och Monika Thulin blev utsedd till turneringens bästa målvakt.