Sommarlov

Nu är det dags för sommarlov! Juni har innehållit några intensiva veckor på kontoret där jag och Ella har förberett Eurohockey Caravan Nordic 2012 tillsammans med Annemarie från Dansk Hockey Union. Jag och Ella har sen tillsammans med Nicole Carlsson och de europeiska coacherna, Jamie Hooper och Mateusz Grochal, varit på resande fot i nio dagar och besökt totalt sju städer – den största karavanen någonsin. Det har varit många intensiva men otroligt roliga dagar och vi hoppas att ni som var med en eller flera dagar hade lika roligt som oss. Ni hittar en artikel och bilder från karavanen på hemsidan, resten av bilderna kommer inom kort. Bilder ifrån Danmark finns på deras facebook-sida ’Dansk Hockey Union’. Om du missade karavanen i år, var inte orolig, den kommer tillbaka nästa år igen – förhoppningsvis ännu större och bättre än i år!

Innan jag går på semester vill jag påminna er om några saker:

  • Jamie och Mateusz kommer skriva en artikel om den nordiska karavanen, så håll utkik på hemsidan! Även fler bilder kommer inom kort.
  • Den 15 augusti är den sista dagen för alla bidragsberättigade föreningar att ansöka om LOK-stöd både statligt och kommunalt (varierar från kommun till kommun). GLÖM INTE DET!
  • I augusti kommer alla föreningar få en förhandstitt på Svenska Landhockeyförbundets Utvecklingstrappa och projektgruppen är oerhört glada om de kan få feedback ifrån er innan lanseringen till hösten.
  • Har er förening genomfört utbildningstimmar kan ni registrera dessa hos ert SISU distrikt. De är tacksamma om vårens timmar registreras så snart som möjligt.

Jag önskar er en riktigt bra sommar! Vila upp er ordentligt så kör vi igång i augusti igen. Då hoppas jag att vi tillsammans på ett framgångsrikt sätt ska rekrytera nya spelare, domare och ledare i alla tre distrikt och få landhockeyn att växa i Sverige.

Somriga hockeyhälsningar
Sofia