GBGcup12

Göteborg Cup 2012

Den 12-13 maj hölls Göteborg Cup för tredje året i rad på Heden i Göteborg. Totalt 14 lag deltog i turneringen och i år fanns även ett lag från Norge på plats.

Det blev två riktigt bra dagar med mycket landhockey och Liseberg på lördagskvällen för de föreningar som var hitresande. På söndagen strålade solen över Göteborg och det var dags för finalmatcherna. I U12-gruppen möttes Lunds LHK Nayan och Valhalla LHC, efter ordinarie speltid var matchen fortfarande oavgjort och avgjordes därför på straffar. Det var gästerna från Lunds LHK Nayan som tillslut vann finalen. Lika spännande var det i U16-finalen mellan Oslo och Valhalla som Valhalla vann på straffar.

En åskådare sa under söndagen att det var riktigt roligt att se hur alla lagen utvecklades succesivt under turneringens gång och att landhockeyn bara blev bättre och bättre!