Partille/Sverige kvar i A-gruppen

I onsdags åkte Partille SC herrar till Hamburg för att spela Schlegel EuroHockey Indoor Club Cup 2012. I gruppen hade Partille klubblag från Tyskland, Spanien och Schweiz.

Partille spelade två matcher som slutade oavgjort, 3-3 mot Club Egara (ESP) och 2-2 mot Luzerner SC (SUI). Sista gruppspelsmatchen mot hemmalaget, Der Club an Der Alster, slutade efter två riktigt spännande halvlekar med en förlust 3-4 och Sveirge missade tyvärr slutspelet. I placeringsgruppen (plats 5-8) gick det däremot bättre, matchen mot SV Arminen (AUT) slutade även den oavgjort, efter att Joakim Björkman kvitterat till 7-7 med mindre än en minut kvar att spela. Den sista och avgörande matchen mot East Grinstead (ENG) vann Partille med hela 12-4 och 5e platsen var säkrad. Det innebär att Sveriges bästa klubblag 2011/12 på herrsidan får spela i A-gruppen nästa år igen. Mer info om turneringen se www.eurohockey-hamburg.com.

Vem som blir Sveriges bästa klubblag på både dam- och herrsidan avgörs i Valhalla Sporthallar i Göteborg den 10-11 mars. Mer information om detta finns här på sidan eller landhockey.nu på facebook.

Till helgen åker Valhalla LHC damer till Wales och spelar EuroHockey Indoor Club Challenge 2012, vi håller er uppdaterade – håll utkik!