alt

Europacupen 2012 A-divisionen

Idag bär det av mot Hamburg och Europacupen 2012 A-divisionen för Partilles herrar. Det är ett gäng på 13 killar som länge har sett fram emot att få åka och visa vad de går för emot Europas bästa klubblag. Som uppladdning inför turneringen hade killarna de danska mästarna Slagelse HC på besök i Göteborg för att spela två träningsmatcher i helgen som gick och helgen innan dess var det seriematcher.

Det är 11 spelare; Niclas Franzén, Karl-Oskar Moberg, Karl Hemvik, Anders Lundqvist, Simon Melander, Anton Melander, Magnus Mattsson, Magnus Lundqvist, Erik Ströby, Axel Ströby och Johan Björkman, som idag beger sig ner mot Hamburg, där de möter upp Christopher Hellstrand och Joakim Björkman. Det resulterar i en trupp på 13 spelare, en måste alltså bort, vem det blir är ännu inte klart.

Vill du följa Partille SC i Hamburg? Här är några länkar:
www.eurohockey-hamburg.com – Officiell hemsida för eventet

Ni kan också hålla utkik på landhockey.nu på facebook!

Nu är väntan över, det är dags för Europacupen 2012 för herrar!