Slutdestination; Lignano, Italien

Onsdag 11/1
Efter två dagar med sightseeing och rehab så reste vi från Hotel Perchtoldsdorf på onsdag morgon klockan 07.00. Hotellet har blivit killarnas nya favoritställe, de blev så väl omhändertagna där, och med en högkvalitativ turnering bakom oss kan inte förberedelserna ha varit bättre inför EM.

När vi landade i Venedig möttes vi av strålande sol och tio plusgrader. Transfern från flygplatsen till Lignano gick smidigt och vi var snart inkvarterade på turneringshotellet, som ligger 30 meter från tävlingsarenan.

Vi har helpension på hotellet så efter en trerätters lunch med pasta, kyckling och efterätt så var det dags för två timmars träning. Killarna fick känna på golvet genom lite övningar och tvåmålsspel, och undertiden satt motståndarnas coacher, som vanligt, och spanade in formen på våra killar. Sen åt vi middag och efter det var det tidig i säng.

Torsdag 12/1
Återigen sken solen när vi kom ut på vår dagliga morgonpromenad innan frukost, det hade varit kallt under natten så vi fick se upp för isfläckarna.

Förmiddagen användes till egentid och rehab ochvVår massör Sara fick jobba hårt med killarnas muskler.

Efter lunch var det dags att förbereda sig inför sista träningspasset innan matcherna drar igång på fredag morgon. Vi är rankade fyra i turneringen så vi slipper de tidigaste matcherna och kan se fram emot sovmorgon och gott om tid att förbereda sig inför vår öppningsmatch mot Ukraina klockan 14.00.

Herrlandslaget

 

Nu är det inte långt kvar till matchstart! Håll tummarna för killar och håll dig och dina vänner uppdaterade om resultaten på vår facebook-sida: http://www.facebook.com/landhockey.
Vill du veta mer om herrlandslaget se den blåa rutan till vänster här på sidan.