Korthörna för Sverige mot Dinamo Elektrostal, Wasa Cup 2009

Herrlandslaget får tufft besök

I helgen, 16-19 december, kommer Dinamo Elektrostal från Ryssland och hälsar på herrlandslaget. Dinamo Elektrostal är Rysslands bästa klubblag och herrarna har mött laget ett flertal gånger, bland annat när de besökte Ryssland förra vintern. Det ryska klubblaget kommer också att möta Partille SC i A-divisionen i Europacupen i februari. Herrlandslaget och Dinamo kommer att spela ett flertal matcher under helgen, men även Partille SC kommer att möta laget. Spelschemat ser ut enligt följande:

Fredag
20.00 Sverige – Dinamo Elektrostal

Lördag
12.00 Partille SC – Dinamo Elektrostal
19.00 Sverige – Dinamo Elektrostal

LIVESTREAM!

Söndag
09.00 Sverige Dinamo Elektrostal

Alla matcher spelas i Valhalla A-hall i Göteborg. Kom gärna dit och titta på riktigt bra hockey och stöd vårt herrlandslag! Även damlandslaget kommer att vara på plats.