Svenska Mästare i Landhockey för damer – Partille SC

“Det var kallt, men spännande”, så beskrev en åskådare gårdagkvällens SM-final i landhockey. Matchen var den andra och sista i finalserien om Svenska Mästerskapet i landhockey för damer. Den första finalen som spelades i söndags slutade oavgjort 1-1.

 

Svenska Mästare - Partille SCIgår kväll möttes Partille Sport Club och Valhalla Landhockeyclub igen, och matchen blev minst lika spännande. Redan tidigt i den första halvleken tog Partille ledningen genom mål av Klara Moberg, men Valhallas Julia Hallberg kvitterade på straff. Partille tog åter ledningen i början av den andra halvleken genom mål av Sofia Blomgren, men Valhalla kvitterade på nytt. Det såg länge ut att bli förlängning, men med 3 minuter kvar av ordinarie speltid gjorde hemmalagets Céline van Veen det avgörande målet. Efter 1-1 och 3-2 är Partille SCs damlag Svenska Mästare i landhockey.

Bilder från matcherna hittar du i galleriet!