En resumé av juni

Förra veckan spelades Europacupen för herrar i Gibraltar. Partille SC var där och representerade Sverige och gjorde det mycket framgångsrikt. Vinst mot HC Minsk med 3-2 och Aker HC med 17-0 ledde, trots förlust med uddamålet mot Slagelse, till spel om uppflyttning. Partille SC förlorade tyvärr på straffar, men en applåd till en riktigt bra prestation, vi får ju inte glömma att Partille förra året spelade upp sig till nuvarande division.

Samma vecka spelades SM i landhockey för damer, det första på många år vilket är fantastiskt roligt. Det blev en rysare mellan Partille SC och Valhalla LHC. Första matchen slutade 1-1 och andra 3-2 (efter först 1-0, 1-1, 2-1 och 2-2) till Partille vilket innebar SM-guld till Partille SC.

Dessutom har vi (Sara&Sofia) både planerat karavan och minikids-projekt.

Tiden har bara sprungit iväg och midsommar är snart här och skolorna har slutat, det brukar innebära sommarlov och att det är dags att lägga klubban på hyllan en stund och vila upp sig riktigt ordentligt innan hösten kommer och det är dags för indoorhockey igen.

MEN innan dess är det ju självklart EUROHOCKEY CARAVAN NORDIC 2011, som vi verkligen hoppas att ni inte missar. I år är karavanen utökad med en dag, då vi kör första karavandagen i Stockholm. En europeisk coach, kommer precis som förra året, att leda karavanen, så förbered er på en heldag eller flera dagar med massor av landhockey, vänner och skratt!

Några som inte tar sommarlov är herrlandslaget som i augusti åker och spelar EM outdoor. En bra placering kan leda till OS-kval, en historisk händelse. Vi vill därmed promota vår hemsida som kommer att bjuda på mycket smått&gott inför EM i augusti!

Trevlig sommar!

Sara&Sofia