Äntligen utomhus!

Inomhussäsongen är över och det är dags att ta på sig utomhusskorna, byta klubba och ge sig ut på större ytor. Sommaren närmar sig med stormsteg, då väntar Göteborgscupen, SM i landhockey, Europacupen, Eurohockey Caravan Nordic och EM för herrar.

Men innan dess är det Utvecklingskonferens i Jönköping. Då ska vi lägga planer för framtiden och andas utveckling hela dagen. Vi i Utvecklingskommittén ser verkligen fram emot detta och hoppas att ni som kommer dit känner likadant.

På söndag är det Svenska Landhockeyförbundets årsmöte, ett avstamp för kommande år, förhoppningsvis ett både händelserikt och framgångsrikt sådant.

Det händer mycket spännande nu både i landhockeyns och i övriga idrottens värld. Momsfrågan är i högsta grad aktuell och det handlar om att EU vill ta bort momsundantaget för alla ideella föreningar i Sverige. Frågan är nu tagen till EU-domstolen och både RF och regeringen kämpar hårt för att behålla momsundantaget. Du kan också göra skillnad, mer information finns på www.rf.se.

Ha det gott i solen!

Vi ses i Jönköping i helgen.

Sara&Sofia