Veckan som gått

Det har varit en händelserik vecka! 

SM-slutspelet i Indoorhockey avgjordes i helgen som var och fyra segrare korades, en för varje kategori.

Damjuniorer: Partille SC
Herrjuniorer: Partille SC
Damer: Valhalla LHC
Herrar: Partille SC

Ett stort grattis till de lag som tog hem segern och står som vinnare i Svenska Mästerskapen. Vi vill också gratulera Valhalla LHCs damer och Partille SCs herrar till spel i Europacupen nästa år, lycka till! På plats att fira våra vinnare hade vi stora delar av styrelsen och vår Ordförande Björn Isberg.

I Partille Tidning kan ni läsa om Partille SC stora framgångar och chansen till OS-spel: http://www.partilletidning.se/nyhet_visa.asp?id=824&sidnamn=Sport

I helgen som kommer är det SLHFs sista styrelsemöte innan årsmötet. Där ska det planeras och förberedas riktigt ordentligt, så vi hoppas att ni kommer till Svenska Landhockeyförbundets årsmöte den 17 april 2011, kl 13.00 i Jönköping på Hotell Elmia.

Inbjudan till Eurohockey Caravan finslipas och vi hoppas kunna gå ut med den i början på nästa vecka, ha tålamod! Datumen hittar ni här på hemsidan under tidigare nyheter.

Tillslut vill vi tacka vår Webmaster Daniel Gass som under SM-slutspelet gjorde det möjligt för icke-närvarande medlemmar, vänner och familj att se matcherna via nätet. Vi är oerhört tacksamma för ditt engagemang och ditt arbete under SM med livestreaming.

Nu är våren här och snart är det dags för utomhussäsong!