Indoor VM: Game 1 done

Inte kanske den bästa indoorhockeyn, men den första matchen för min del i VM blev en tuff uppgörelse. 0-0 i halvlek och tillslut blev det endast 2-1 när England vann över Tjeckien. Det var en rätt stökig match redan från början, så det handlade mer om skademinimering än om att få det till att bli riktig hockey. Men med endast två gröna kort så tyckte vi nog att vi skötte oss rätt bra. De tjeckiska spelarna tyckte väl inte riktigt så (framförallt om en straffsituation i första halvlek).

Har inte pratat med någon av UMs (Umpire Manager) men det blir väl nått ord ikväll antar jag. Det blir middag med gänget ute på stan – samling om 20 minuter i hotellobbyn. Halva vårt gäng är kvar i hallen dömer sista matchen (började 18.45) så dom sluter upp under kvällen.

Första matchen imorgon kl. 10 och sedan är det matcher hela dagen – sista klockan 20. Får se vad man får döma – om man får döma, men det får man hoppas. Nio matcher betyder 18 tillsättningar och vi är 12 domare. Do the math liksom…

Dags för duschen och sedan lite middag…