Indoor VM: Första VM-dagen

Efter gårdagens gemensamma middag hamnade ett gäng i ett av hotellrummet för lite skitsnack och mycket skratt inför dagens uppgifter. Idag börjar VM.

Jag börjar med att vara reserv i dagens andra match (Österrike – Iran) för att sedan ladda upp för min VM-debut: Tjeckien – England. Har inte haft möjlighet att besöka arean ännu, men VM spelas i Poznans kongresshall där två planer har byggts just för detta event. Tyvärr har det varit lite problem med ljussättningen (starka lampor har gett lite reflexer i golvet) men det skall enligt uppgift vara löst. Dessutom har man – förstår inte varför – missat att få en 3-meters-markering från cirkeln, så det blir en sak till att hålla reda på för oss stackars domare.

Idag blev det långfrukost med gänget innan lite hotelldöd på rummet: läsa bok, blogga och grubbla lite över matcher i eftermiddag. Klockan tolv blir det promenad till arean för att kolla lite på första matchen innan vi byter om inför match 2… får se hur länge man stannar efter sin match i eftermiddag, men det hade varit kul att se Polen – Australien 18.45