Praktikplats

Hej, jag (Sofia Blomgren) har fått chansen att under fyra månader framöver praktisera på Svenska Landhockeyförbundet, som ett pilotprojekt. Pga. den stora satsning förbundet gör för att bli 3000 medlemmar, såg Utvecklingskommittén att behovet av en praktikplats blev stor.

Jag kommer främst att arbeta med IdrottOnline, där jag kommer att utbilda och administrera detta. Föreningarna i Sverige behöver registrera sina redan befintliga medlemmar och sen också de nya som vi under hösten kommer att rekrytera. Det är där jag kommer in i bilden, tanken är att jag skall hjälpa alla föreningar i den utsträckningen de behöver inom IdrottOnline. Dessutom kommer jag precis som Sara denna höst jobba stenhårt på medlemsrekrytering, så att vi når målet 3000-50-10. Detta innebär att jag kommer arbeta väldigt nära Sara i många avseenden och hjälpa henne i olika uppdrag.

För er som inte vet vem jag är kommer jag ifrån Partille Sport Club, där jag spelat i snart 9 år. Jag har sedan april 2009 arbetat aktivt i Utvecklingskommittén i Svenska Landhockeyförbundet, som utbildningsansvarig. Dessutom sitter jag som rekryteringsansvarig i Partille SC. I juni tog jag min kandidatexamen i Idrottsvetenskap, som jag hoppas kommer komma väl tillhands under hösten.

Jag ser verkligen fram emot den här hösten, det kommer bli mycket att göra men i slutändan kommer det att vara värt det. Nu hjälps vi åt, om alla drar sitt strå till stacken kommer vi utan problem komma upp i 3000 medlemmar på mindre än fyra månader.

Har ni några frågor så tveka inte att höra av er till mig:

[email protected] eller 0733876573

 

I <3 Landhockey – the real hockey

Sofia Blomgren – praktikanten