Youth Olympic Games 2010: Första matchen

Idag var det damerna som inledde turneringen med tre matcher. Imorgon är det ”dubbel-dag”: tre dam- och tre herrmatchern. Jag får äran (tillsammans med Lim från Singapore) att döma den första matchen i herrturneringen: Pakistan – Ghana.
Det har varit en lång dag idag. Vi åkte till arean (40 minuter i buss) klockan 14.00 och första matchen började 16.00. Den avbröts dock i 40 minuter med 25 minuter kvar av matchen pga blixt-varning (!). Men den blev färdigspelad tillslut och när det två andra matcherna var klara så var klockan lite över 10…
Efter frukosten idag (vid nio) så tog jag det bara lugnt och vandrade runt i shoppingcentrat som ligger under hotellet. Handlade lite vatten (jäkligt bra att ha) och kollade i affärerna. Några av domarna stack till Orchid Street (stort shoppingområde), men kände att jag inte orkade med några aktiviteter idag. Smög ner till gymet en halvtimme och gjorde några kilometer på löpbandet och strechade. Det gäller att hålla igång sig hyfsat.
Skall bli intressant att se hur man skall lägga upp dagen imorgon. Frukost nio och sedan match vid 16. Funderar på att ”göra något” så att man inte tänker för mycket på matchen, men vi får se vad gänget hittar på för något.
Nu blir det iaf sängen. Klockan är tolv nu och det blir ytterligare en lång dag imorgon…
För mer information, bilder m.m och resultat spana in: http://www.worldhockey.org/yog/