EM Polen Herrar

I gruppspelet hade vi en tung forsta dag med en 16 timmars resa i benen utan någon riktig mat. Första matchen kontrollerade vi ganska bra med att spela ut Slovakien i andra halvlek. Dock sa tog resan ut sin rätt i andra matchen efter bara 3 timmar vila och som vanligt i öststatlander – kass organisation. Förlorade en tuff jamn match mot scotland med 3-2. Har trodde manga att resan var slut och VM drömmarna gatt i kras. Men efter 12 timmars somn pa 5 stjarniga Sheraton med lite pool, gott kak och fantastisk massage sa lyckas vi få 5-5 mot Polen. Skrallen var inte alls ofortjant eftersom Svergie ledde med bade 3-0 och 4-1 langt in i andra halvlek. Efter att krutroken lagt sig och att scotland och slovakien lyckade spela lika matchen innan slutade vi tvåa i gruppen, före Skottland på bättre malskillnad. Efter ytterliggare en natt och mys pa hotellet sopar vi banan med Schweiz, som dock kom sa nara som 4-3 men segern var odiskutabel. Vid vinst eller med forlust med max tva mal mot england kommer sverige att na A-gruppen om två år, samt spela VM 2011.

Lank till hemsidan http://www.hme.pzht.pl/

Resultat

Sverige – Slovakien 6-3

Sverige – Scotland 2-3

Sverige-Polen 5-5

Sverige Schweiz 5-3