Veckobrev nr. 13

Förberedelsens tid!

Överallt förbereds det, julklappar ska inhandlas, det ska julstädas, adventsstjärnor och tomtar trängs i fönstren och den stora frågan är om skinkan kommer att bli torr i år eller lika saftig som förra året. Barnen lussar för sina föräldrar och väntar på att under nästa vecka få gå på jullov, förbereder sig för jullov.

Jag förbereder mycket för nästa år, lägger upp planer för hur 2010 ska se ut med arbete, rekrytering och målsättningar. Landslagen förbereder sig för stora interantionella konkurenser och kommer under detta året inte ha möjlighet att fira nyår till inpå småtimmarna, då både herr -och damlag har träningsmatch mot, hör och häpna, USA’s landslag. WASA Cup kommer inledas med detta och under första helgen i januari får våra landslag känna på hur det är att spela ute i Europa. Herrarna har redan fått del av den känslan och rodde hem fjärdeplatsen i franska Rouen. Damerna kommer att stöta på hårt motstånd i form av Danmark och England som är välkända motståndare, jokern i leken, USA, blir intressant och roligt att få möta för båda lagen. Nykittade frpån topp till tå kommer landslagen under de första veckorna av nästa år att få bekänna färg! Lycka till!

Det som kommer att hända under 2010 är att alla föreningar måste ta medlemsökandet på fullaste allvar och jag kommer att lägga mina mesta resurser på att finnas till hands. I januari är det dags att dra igång och jag vill utmana klubbarna att öka sina medlemsantal under 2010 och visa att vi kan och vi viill finnas med som konkurenter till övriga sporter! Landhockey är en upplevelse, en familj och en framtid!

Med ledord som bredd möter elit och spelare, ledare, styrelser med kunskap och förståelse för vad som krävs för sportens överlevnad och välgång ska vi alla under 2010 bekänna färg! Vi har så många människor som är beredda att stå till hands med kunskap och mentorskap, nationellt och internationellt, men vi måste göra arbetet och det ska vi!

Kom nu!

Bästa hockeyförberedelsehälsningar

Sara