Tack till alla volontärer i Nayan Cup!

Sophies tack till alla volontärer under Nayan Youth Cup…

Hej alla!
Nu har några veckor gått sedan vi avslutade Nayan Youth Cup 2009. Efter att ha landat efter många månaders förberedelser och hårt jobb under cuphelgen, kan jag bara konstatera att vi tillsammans genomfört en fantastisk insats före och under turneringen. Stort TACK till alla!!

Det var ett enormt projekt vi tog på oss, men vi lyckades över förväntan med att ro allt i land. Vi kan verkligen vara stolta över detta och vi har fått mycket beröm från deltagande klubbar! Alla har uttryckt att de kommer tillbaka nästa år igen…

Genom denna turneringen har vi bidragit till att skapa en möjlighet för unga utövare inom landhockey att samlas, träffas, kämpa och få mötas i en turnering som sträcker sig över egna landets gränser, och som garanterat bidrar till en god fortsatt utveckling för sporten. Men utan ert engagemang och helhjärtade insats hade det inte funkat!
 
Nu får vi fortsätta smälta intrycken och erfarenheterna för att så småningom utvärdera detta inför nästa års cup. Vi har en hel del med oss i bagaget som jag är övertygad om kommer att underlätta planeringen och organiserandet av en cup av den här storleken (vi vet ju att vi kan!!), men jag vill gärna ta del av förslag och tankar från er alla hur vi skall kunna förbättra och framför allt underlätta, alla de insatser som krävs. 
 
Återigen – TACK TILL ER ALLA!
 
Sophie P Paulsson

Ordförande

Lunds LHK Nayan